Babyshower i Sverige



Godmiddag alla läsare, idag tänkte jag prata lite om den heta trenden som rör sig över vårt avlånga land. Babyshower har länge funnits i USA och har äntligen hittat till Sverige, det är en fantastisk tradition där man både firar den kommande bebisen men också hyllar mamman som krigar sig igenom en 9 månaders graviditet. Jag själv som skriver detta är en Pappa till 4 flickor och har varit med på samtliga av min frus förlossningar. Mäktig känsla som man som Pappa bara inte får missa. Förutom det stöd vi som Pappor ger till mamman som kämpar så är vi med och skriver historia. Din son eller dotter kommer till världen och du är en av det första intrycken som den lilla bebisen får. Tänkvärt! 

Babyshower för pappor

Många pratar om jämställdhet och att det kanske även ska finnas en Babyshower för papporna. No offens, men på riktigt? Spontant tänker jag att Babyshower är just för mammor för att ge stöd och hylla mammans insatts. Vi pappor, absolut, visst har vi bidragit. Men knappast något som vi behöver stöd för. Kan väl säga som så här, skulle jag som kille behöva föda ett barn (om det nu hade varit möjligt) då hade jag nog inte haft några barn heller, oavsett babyshower eller inte.  

Avslutningsvis, vill jag nog avsluta med att hedra dom kvinnor som ser till att vi finns. Ni har ett fantastiskt mod som gör att vi som familjer kan glädjas av varandra. Tack! :) 

Babyshower dekorationer

Om ni nu ska fira en babyshower så vill jag passa på att tipsa om en webbutik som säljer babyshower dekorationer, butiken heter Let's Celebrate och har ett bra sortiment för både pojkar och flickor och ska det bakas har dom mängder med strössel och baktillbehör

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad betyder Dissertation Writing

Mitrania tidsskrift